Søg
Close this search box.
Silkeborg Green Business

Silkeborg Green Business

Nordic Green Solution

Virksomheden kort fortalt

Nordic Green Solution er en privat uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg. Vores daglige mission er at bidrage til en klimaneutral industri. Vores ekspertise og erfaring kan hjælpe virksomheder med de rette redskaber til at skabe eller opretholde en bæredygtig bundlinje. Dette opnår vi ved at hjælpe virksomheder med at effektivisere deres energiforbrug og maksimere udnyttelsen af ressourcer.

Ambitioner

Hele vores virksomhed er drevet af den grønne omstilling. Vores mål er at skabe en klimaneutral industri.

Det skal give mening at blive grøn. Når bæredygtig ikke kan ses på bundlinjen, forsvinder meningen med motivet. For os handler det ikke om at sælge grønne løsninger. Det handler om at skabe grønne virksomheder med grønne indstillinger.

Mange virksomheder ønsker at være grønne, men er ikke helt sikre på, hvordan de skal komme i gang, eller hvor de skal fokusere. Her træder vores tekniske rådgivning i spil, hvor vi tager højde for selv de mindste detaljer og nuancer, idet vi tænker på alt fra teknologi til drift. Selv i tilfælde hvor løsningen kan være kompleks, er vores mission at gøre den enkel.

Grønne arbejdsområder

Klimaregnskab
ESG-Rapportering
Væsentlighedsanalyse
LCA (Livscyklusvurdering)
Scope 1
Scope 2
Scope 3
Energioptimering
Cirkulær økonomi
VE (vedvarende energi)

Kontaktperson

Johnny Hedemann Gregersen Ryser

Kommende arrangementer

Kontakt os