Det er fedt at vide, at der er nogen, der altid er klar til at hjælpe, hvis de kan - og virkelig påskønner ens succes
Flemming Bøgely
Blue Idea

Iværksætteri

Succes skabes sammen

Det er DIN idé og DIN virksomhed, og det er dig, der skal gøre det hårde arbejde … men vi ser potentialet og mulighederne sammen med dig, så du står ikke alene. Vi ved, hvor vigtigt det er med det rigtige netværk og med overblik. Iværksætteri er godt for hele Silkeborg. Derfor står vi ved din side – for din succes er vores succes.

Det kan vi gøre for din virksomhed:
 UDVIKLING – 250+ iværksættere får gratis sparring og rådgivning, til udvikling af virksomheden
 UDBYTTE – 89% vurderer udbyttet som højt eller meget højt
FÆLLESSKAB – 97% af ejerne i vores udviklingsmiljø G-KRAFT vil anbefale tilbuddet direkte til andre

Silkeborg Business har været et fast holdepunkt i opbygningen af min virksomhed her i Silkeborg. Jeg har virkelig nydt godt af den kompetente og vedkommende sparring og ikke mindst det fantastiske netværk.

Silkeborg Business er til for at hjælpe virksomheder og dem, der gerne vil starte en virksomhed. Vi taler med hundredevis af iværksættere hvert år og (gen)kender de fleste af de udfordringer, som iværksættere står med. Vi er sikre på, at vi kan give dig et skub i den retning, der er bedst for din virksomhed.

Team

Vi har et stærkt vejleder-team: Du vil som iværksætter hovedsageligt støde ind i Camilla og Jan. De har begge stor erfaring indenfor iværksætteri. Find kontaktoplysninger her eller ring på 87204711