Søg
Close this search box.

HR Silkeborg

Er du HR-ansvarlig eller HR-medarbejder i en virksomhed i Silkeborg, og vil du løbende opdateres med ny og relevant viden om HR?

HR Silkeborg

Mangel på arbejdskraft er én af de varme kartofler i samfundet. I fremtiden synes denne udfordring kun at vokse. Derfor er det vigtigt for Silkeborg Business at kunne bidrage til viden og værdi for vores stærke medlemmer inden for HR-relaterede emner som: rekruttering, fastholdelse, tiltrækning, employer branding m.m.

Disse og mange andre emner arbejder HR-netværket koncentreret med. I HR-netværket deler vi viden og erfaringer samt bliver inspireret af dygtige professionelle udefra.

Er du derfor HR-partner eller HR-konsulent i en virksomhed i Silkeborg – og vil du løbende opdateres med ny og relevant viden inden for HR – er du mere end velkommen til at kontakte Emil Ljungström.

Silkeborgs HR Netværk

Vi søger at være Danmarks stærkeste lokale HR-netværk. Simple as that. Det vil vi være ved at arbejde ud fra et fundament med stor grad af fortrolighed, højt vidensniveau og en gensidig lyst til og værdi i at dele og inspirere.

Netværket er sat i verden for at bidrage til, at vores medlemsvirksomheder har de bedst mulige forudsætninger for at tiltrække og fastholde den arbejdskraft de har – og ønsker.

Ved møderne arbejder vi både på strategisk, taktisk og operationelt niveau ved at invitere eksterne oplægsholdere, der formidler ny og relevant viden om HR-relaterede emner.

Af bidragsydere og indlægsholdere kan blandt andet nævnes Birgitte Ladefoged, KK Wind (tidl. Orifarm), Anette Andersen (DBU) og Mark Baumgartner (AKA).

Til møderne har vi stort fokus på, at tiden er en medspiller, og at vi derfor afsætter god tid til oplæg, spørgsmål, erfarings- og vidensdeling. Konkrete emner: Digitale HR-systemer, kultur,  integration, rekruttering af akademikere, Gen Z.

Vi mødes kl. 13.00-16.00 fire gange årligt, og i 2023 bliver det på følgende onsdage:

  • 7. februar 2023
  • 3. maj 2023
  • 16. august 2023
  • 15. november 2023


Pris for deltagelse i netværket for hele 2023 er kr. 6.500,- plus moms.

Kontakt

Emil Ljungström
Employer Branding Specialist

Tlf.: 2870 6461
Mail: el@silkeborgbusiness.dk

Netværksdeltagere

Kommende arrangementer

Kontakt os