Søg
Close this search box.

G-kraft huset - meget mere end et kontorfællesskab

Fastholdelse og udvikling af DIN succes, sammen…

Det får du i G-kraft huset

G-kraft huset er meget mere end et kontorfællesskab. Det er et værdibaseret fællesskab og netværk for unge, ambitiøse virksomheder, som bor sammen og åbent deler erfaringer, viden og successer. Vi holder til i Ferskvandscentrets Erhvervspark, Vejlsøvej 51, Bygning O, Silkeborg.

Her er det en selvfølge ...

Her forventer vi ...

Skal iværksættere ofre alt?

Skal du arbejde dig halvt ihjel, blive skilt, pantsætte huset, sove på kontoret og klare alt selv?

…Nej, selvfølgelig skal du ikke det.

Fokus

Iværksætteri handler om balance, at spille sig selv god, kende sine begrænsninger og andres styrker. Det er virksomhedsejere med indsigt, som skaber stærke og levedygtige virksomheder.

DERFOR er det netop dét, vi har fokus på i vores unikke kontorfællesskab for iværksættere. Her er alle bevidste om, at der skal tjenes penge.

Men på rejsen mod en stærk virksomhed er fokus et stærkt kollegialt miljø, åbenhed og vidensdeling. Vi lærer af hinandens fejl – og fejrer succeserne sammen.

Sammenhold

G-kraft huset samler mere end 40 virksomheder, som gennem et fælles værdisæt, tydelig fokus på at dele viden og erfaringer, en stærk facilitering og kompetent sparring har en fantastisk platform for at udvikle fremtidens virksomheder.

Vi vil noget – og vi vil fremad sammen!

Det er faktisk ret unikt
– og det giver så uendelig god mening.

Iværksættere i G-Kraft

Fuldt fokus - Du skal passe din forretning!

Derfor har vi sat dygtige folk til at tage sig af alt det, der ligger rundt om din virksomhed:

Lad os udvikle sammen

Vi kan hjælpe din virksomhed

Meningen med det hele
Vi er her for at lave forretning! Benhård business, der skaber resultater. Og vi arbejder altid ud fra to bundlinjer. Den menneskelige og den forretningsmæssige. I G-kraft huset vil du opleve, at fokus ligger på rejsen fra A til B, på sparring der giver inspiration og på den anerkendelse, vi giver hinanden. Det skaber bundlinje på både den menneskelige og den forretningsmæssige del.

Kulturen
Det vigtige er oprigtige og ærlige relationer på ejerlederniveau. Et fortroligt rum, hvor vi lærer af hinandens fejl og fejrer hinandens succeser. Der er sat en ramme, hvor de, som har modet og tør give til andre, får uendeligt meget igen.

Kollegaskab på tværs – ejerleder til ejerleder
Uanset branche får du i G-kraft huset adgang til at spejle dig i nære kollegaer. Kollegaer, der kan bringe dig videre, og som vil dig og din forretning det bedste. Ligesom dig står de nemlig i spidsen for at skabe og udvikle en forretning.

G-Kraft, Silkeborg Business
All inclusive lejemål

Eget kontorlokale eller skrivebordsplads

Du behøver ikke at være iværksætter for at være erhvervslejer på Ferskvandscentret. I Ferskvandscentrets erhvervspark er der også lejemål til etablerede virksomheder med flere ansatte.

Der er mange fordele ved at være lejer i G-kraft huset. Læs mere om Ferskvandscentrets all-inclusive-koncept for alle typer af erhvervslejere og bliv klogere på, hvorfor det kan betale sig.

Team G-kraft

Vi har et stærkt team i G-kraft. Du vil som iværksætter i G-kraft hovedsageligt støde ind i Jan, Camilla og Mik. Kontakt os for en fremvisning, eller hvis du har spørgsmål.

Kommende arrangementer

Kontakt os