Søg
Close this search box.
Silkeborg Green Business

Silkeborg Green Business

Mascot International A/S

Virksomheden kort fortalt

Mascot International A/S er en familieejet, international tekstilvirksomhed med hovedsæde vest for Silkeborg.

MASCOT udvikler, fremstiller og markedsfører arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Langt størsteparten af MASCOTs produkter produceres på egne, SA8000-certificerede fabrikker i Vietnam og Laos.

Ambitioner

Som international producent af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj har vi et ansvar, og det ansvar påtager vi os gerne. At tage ansvar og opføre sig ordentligt har altid været en del af MASCOTs DNA. Det ligger som en naturlig del af måden, vi driver forretning på, og det er derfor fundamentet i enhver arbejdssituation hos os. Derfor er det også en selvfølgelighed for os, at vi ønsker at udvikle, producere og markedsføre produkter, der er produceret under gode og ordentlige ansættelsesforhold samt med ressourcer, der sætter det samlede, laveste miljømæssige aftryk.

For at kontrollere og håndtere risici i vores forsyningskæde har MASCOT integreret en proces for due diligence, der omfatter tredjeparts-audits, årlige risikovurderinger samt målrettet samarbejde med leverandører om udbedring af risici for brud på menneskerettigheder og negativ miljøpåvirkning.

Vi fokuserer på at integrere cirkulariteten i udviklingen og produktionen af vores produkter. Ved at benytte genanvendte materialer i vores produkter, kan vi mindske det generelle forbrug af nye ressourcer. Når vi vælger at benytte genanvendte materialer, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og holdbarheden af vores produkter, fordi det i så fald ville reducere den samlede livscyklus og dermed forkorte tiden til ny produktion.

Grønne arbejdsområder

Klimaregnskab
ESG-Rapportering
Væsentlighedsanalyse
LCA (Livscyklusvurdering)
Scope 1
Scope 2
Scope 3
Certificeret ISO 14001 (miljøledelse)
Energioptimering
Cirkulær økonomi
Recirkulering
Genanvendelse af materialer
Biodiversitet
VE (vedvarende energi)
Affaldssortering

Kontaktperson

Marianne K. Møller

Kommende arrangementer

Kontakt os