Søg
Close this search box.
Silkeborg Green Business

Silkeborg Green Business

Envidan

Virksomheden kort fortalt

Envidan er Nordens ledende vand- og spildevandsspecialist med tre selvstændige forretningsområder: rådgivning, entreprise og software.

Vi hjælper forsyninger, kommuner og industri inden for vandets kredsløb. Og uanset om vi rådgiver om klimatilpasning, leverer færdige anlæg eller udvikler innovative softwareløsninger, er vandfaglighed og digital tænkning altid omdrejningspunktet.

Fra vores kontorer i Norge, Sverige og Danmark bidrager +400 medarbejdere til at løse nogle af vandsektorens største udfordringer: bæredygtig vandhåndtering, klimatilpasning og sikring af rent drikkevand.

På den måde er vores forretning født med et bæredygtigt DNA. Men vores ambitioner rækker videre. Via vores stærke, tekniske faglighed kan vi anvise praktiske, bæredygtige løsninger på vores kunders konkrete problemer.

Ambitioner

Handling bag vores bæredygtige ord:

Høj faglighed forpligter. Det ved vi. Og derfor vil vi være den foretrukne ekspert i bæredygtighed inden for vandkredsløbet. Derfor uddanner vi alle kolleger i bæredygtighed og opbygger en stærk rådgiverbase, der kan flytte sektoren på området.

Vi er allerede i fuld gang. Og vi dedikerer os til at sætte bindende mål år for år.

I 2025 vil vi være Proven Sustainable. Vi vil beregne, hvor bæredygtige vores aktiviteter er – i forhold til hvad jorden kan holde til.

Vi vil også rådgive vores kunder til at vælge løsninger, projekter og produkter, der er bæredygtige og inden for de planetære grænser.

Alt det kan vi, fordi vi hvert år investerer 20 procent af vores overskud i forskning og udvikling. Det er unikt for branchen.

https://youtu.be/ZqIqeFtePTA

Grønne arbejdsområder

Klimaregnskab
ESG-Rapportering
Væsentlighedsanalyse
LCA (Livscyklusvurdering)
Scope 1
Scope 2
Scope 3
Certificeret ISO 14001 (miljøledelse)
SBT (Science Based Target)
Energioptimering
Cirkulær økonomi
Genanvendelse af materialer
Biodiversitet
VE (vedvarende energi)
Affaldssortering

Kontaktperson

Mads Uggerby

Kommende arrangementer

Kontakt os