Søg
Close this search box.
Silkeborg Green Business

Silkeborg Green Business

DOT

Virksomheden kort fortalt

DOT er Nordens førende full-service partner inden for overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse af stål og har produktionsfaciliteter i Danmark, Sverige og Norge.

Vi er specialiserede i overfladebehandling som varmforzinkning, pulverlakering, maling, blæserens/slyngrensning og metallisering.

Ambitioner

Vi har på miljøsiden taget hul på en klimarejse, hvor udfasning af fossile brændstoffer til fordel for grøn strøm har højeste prioritet. Vi arbejder målrettet med at reducere CO2 udledningen i alle processer, men bliver samtidigt nødt til at prioritere, hvor vi kan opnå størst effekt.

I forhold til en reduktion af CO2 udledning i scope 3, valgte vi i 2022, at alle vores fabrikker fremadrettet udelukkende skal anvende Low Carbon Zinc til varmforzinkning. Et tiltag, som reducerer vores samlede CO2 udledning med næsten 11.000 tons.

Vi følger løbende vores udvikling i CO2 udledning ved hjælp af Klimakompasset, og i starten af 2024 er vi klar med vores første LCA – Livscyklusanalyse på varmforzinkning – som giver vores kunder mulighed for at få et mere præcist tal for den CO2 udledning, der er ved varmforzinkning hos DOT.

 

Grønne arbejdsområder

Klimaregnskab
ESG-Rapportering
Væsentlighedsanalyse
LCA (Livscyklusvurdering)
Scope 1
Scope 2
Scope 3
Certificeret ISO 14001 (miljøledelse)
Energioptimering
Cirkulær økonomi
Genanvendelse af materialer
Biodiversitet
VE (vedvarende energi)
Affaldssortering

Kontaktperson

Henrik Steen-Jørgensen

Kommende arrangementer

Kontakt os