Søg
Close this search box.

Jan Kuipers

Konsulent
Jan Kuipers

Hovedarbejdsområder:

 

Iværksætteri

  • Hovedansvarlig for iværksættermiljøet G-kraft
  • Planlægning og afvikling af Ledersparringsgrupper for iværksættere med fokus på salg
  • Business Coach – et vejledningsforløb for jobsøgende med iværksætterdrømme

 

Virksomheder og netværk

  • Planlægning og afvikling af Ledersparringsgrupper bl.a. for detailhandel
  • Salg/ ledelsessparring – indspark med udvalgte medlemmer

 

Arbejdsmarked / Beskæftigelse

  • Advisory Board – Jobcenter Silkeborg

 

Baggrund:

  • Praktisk lederuddannelse, herunder uddannet i Situationsbestemt Ledelse SLII fra Blanchard International Group, og dertil certificeret i brug af ledelsesværktøjerne fra Thomas International: (DISC: PPA + GIA + TEIQ)
  • 8 års erfaring som selvstændig i konsulentvirksomheden K plus K – Fokus på B-t-B salg, herunder strategi, rekruttering og træning af medarbejdere.

 

Jan er hovedansvarlig for vores iværksættermiljø i udviklingsparken G-kraft, hvor han kan trække på en bred og meget velfunderet erfaring inden for iværksættervejledning.

Jan er også vores primære kapacitet i forhold til salg. Han kommer med en solid baggrund, da han i forskelligt regi har arbejdet med opsøgende salg de sidste 20 år – både som sælger, salgschef og som indehaver af virksomheden K plus K. Vi har i flere omgange benyttet os af Jans store erfaring og fine evner indenfor formidling ved vores arrangementer, hvor han med succes har delt ud af hans brede viden om salg og forretningsudvikling fra alle niveauer i en virksomhed.

Jan har en ydmyg, praktisk og realistisk tilgang til salg. Han ”ved, at det ikke altid er så nemt for den, som skal udføre det”, men han er god til at motivere andre til at opnå deres mål, og utroligt empatisk, åben og konstruktiv i sin tilgang til mennesker og problemstillinger. Og så er han det optimistiske og glade pust på kontoret til glæde for alle hans omgivelser.

Kommende arrangementer

Kontakt os