Søg
Close this search box.

VON - Strategisk Udvikling: Fra tanke til handling og fast rutine

17.
april

Har du nogensinde tænkt over, hvilken side af sengen du sover på hver nat? Du sover selvfølgelig i samme side hver nat. Det er et simpelt eksempel på, hvordan vi som mennesker er skabt af vaner. På samme måde er det med vores arbejde med strategi – det kræver både en plan og disciplin for at omsætte det til handling og skabe nye vaner.

Vi inviterer dig til et morgenmøde, hvor Troels Klausen fra Konsulenthuset MidtVest vil dele sin indsigt og erfaring fra cases, hvor han har arbejdet som konsulent med virksomheder på jagt efter udvikling. Han vil give os værdifulde indsigter i, hvordan man konkret omsætter strategi til handling og skaber vedvarende forandringer gennem disciplineret arbejde.

Du kan forvente

  • Konkrete eksempler og cases på strategiimplementering
  • Værdifulde indsigter i, hvordan man skaber vedvarende forandringer
  • Praktiske tips til at integrere disciplin i strategiarbejdet

 

Dette morgenmøde er en oplagt mulighed for at lære af andres erfaringer og inspirere hinanden til at tage strategi og handling til nye højder.

Vi håber at se dig til en morgen fyldt med indsigt, diskussion og motivation til at skabe forandringer.

 

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

17. april 2024
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, Silkeborg

Pris

Gratis. Åbent for alle.

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os