DELTAG I DETTE BRAG AF EN FEST, HVOR VI HYLDER
DE VIRKSOMHEDER, DER GØR EN FORSKEL

22. september 2022 · kl. 17.30-22.30
JYSK MUSIKTEATER · Papirfabrikken 80 · 8600 Silkeborg

ÅRETS ERHVERVSPRIS - DREWSEN PRISEN 2022

Silkeborg kommune er kendt som et meget erhvervsaktivt område, hvor mange gerne vil fremme og løfte det samlede erhvervsliv. Vores område oplever en positiv udvikling og Silkeborg kommune er et godt sted at drive og udvikle sin virksomhed.

Erhvervsprisen uddeles til en virksomhed i Silkeborg-området, der har haft en positiv vækst over en årrække, har skabt nye arbejdspladser, eller som har vist stort potentiale i øvrigt.

Erhvervsprisen er Silkeborg Business’ ældste pris. Den har været uddelt siden 1981 til virksomheder inden for brancher som håndværk, finans, produktion, IT, ejendomsudvikling, rådgivning m.fl.

HVEM SYNES DU SKAL VINDE PRISEN?

Senest den 7. august 2022

Sponsor

ÅRETS IVÆRKSÆTTER

Med Iværksætterprisen vil vi gerne hylde alle iværksættere i byen, som er med til at skabe nye arbejdspladser, øge innovationen og skabe ny god energi i byen.

Prisen gives til en særlig udvalgt iværksætter, som ud over flotte resultater er et godt forbillede for andre, og som kan inspirere andre til at starte egen virksomhed.

Virksomhedens cvr nummer skal have adresse i Silkeborg Kommune.

Endvidere skal virksomheden have bevist, at den er levedygtig og har lyst og potentiale til at skabe yderligere vækst og fremgang samt nye arbejdspladser.

HVEM SYNES DU SKAL VINDE PRISEN?

Senest den 7. august 2022

Sponsor

ÅRETS LÆRLINGEVIRKSOMHED

Danmark vil mangle tusindvis af faglærte inden for de kommende år. Derfor er der brug for gode ambassadører, som kan inspirere andre til at tage en erhvervsuddannelse og tale håndværksfagene op.

I Danmark og Silkeborg skal det være mere attraktivt at fuldføre et svendebrev. Mange Silkeborg-virksomheder uddanner lærlinge og investerer i deres udvikling.

Med Årets Lærlingevirksomhed hyldes lærlingevirksomheder i Silkeborg og omegn. Vi fejrer de virksomheder, som er med til at skabe fremtiden inden for de faglærte fag.

I betragtning kan komme en virksomhed, der har lærlinge og er hjemmehørende i Silkeborg Kommune.

Virksomheden skal være et godt forbillede for andre virksomheder og inspirere andre med deres arbejde med lærlinge. Herudover skal virksomheden have bevist sin levedygtighed.

HVEM SYNES DU SKAL VINDE PRISEN?

Senest den 7. august 2022

Sponsor

ÅRETS GRØNNE PRIS

Bæredygtighed, klimadagsorden og FN’s 17 verdensmål fylder stadig mere i erhvervslivet. Nye forretningsmodeller skyder op, og virksomhedernes bundlinjer handler i stigende grad – foruden den økonomiske bundlinje – også om menneskelige og miljømæssige mål.

Årets Grønne Pris går til en virksomhed i Silkeborg Kommune, som er gået fra ord til handling ved at indarbejde bæredygtighed i sin forretningsmodel og strategi. Det kan være en virksomhed, der har ændret sin forretningsmodel til at være mere bæredygtig, eller det kan være en virksomhed, der er ”født” ud af bæredygtighedsdagsordenen – mulighederne er mange.

Virksomheden skal være et godt forbillede for andre virksomheder og inspirere andre med deres arbejde med den grønne dagsorden – herunder med en sund økonomi. Og så giver det ekstra points, hvis virksomheden har udvist en ekstraordinær – og helt i særklasse – indsats på området.

HVEM SYNES DU SKAL VINDE PRISEN?

Senest den 7. august 2022

Sponsor

ÅRETS CSR INSPIRATIONSHISTORIE

Silkeborg Kommune har siden 2016 hyldet virksomheder, der løfter et socialt ansvar og bidrager til et mere rummeligt arbejdsmarked. Der er mange mennesker på kanten af vores samfund, som ofte ufrivilligt er endt i en kedelig situation. Erhvervslivet kan medvirke til at hjælpe disse personer tilbage på sporet – enten ved hjælp af mentorordning eller ved at skabe en rummelig arbejdsplads, som kan favne den enkelte.

Årets CSR inspirationshistorie skal medvirke til at inspirere og motivere os alle til at gøre en ekstra indsats ift. sårbarhed. En historie, som har udgangspunkt i den enkelte, og som har medvirket til, at vedkommende er kommet tilbage eller er godt på vej til en god tilværelse.

Anerkendelsen går til en virksomhed, der altid er proaktiv og som tager et stort socialt ansvar. En velfortjent anerkendelse af den forskel, virksomheden gør hver dag. Helt konkret vil vi hylde en virksomhed i kommunen, som i særlig grad har udvist stor social ansvarlighed, og som har været dygtig til at inkludere borgere, der ellers har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Underholdning

ÅRETS ERHVERVSPRIS - DREWSEN PRISEN 2022

Jury

Sponsor

ÅRETS IVÆRKSÆTTER

Jury

Sponsor

ÅRETS LÆRLINGEVIRKSOMHED

Jury

Sponsor

ÅRETS GRØNNE PRIS

Jury

Sponsor