Søg
Close this search box.

VON Forbind din fysiske virksomhed med din online tilstedeværelse

11.
oktober

Har du en butik, et værksted eller fysiske omgivelser, hvor du møder dine kunder?

Bruger du sociale medier som Instagram, Facebook og LinkedIn til at skabe synlighed, men ønsker at skabe mere salg? Så er dette viden og netværksmøde hos Silkeborg Business noget for dig.

Anita Dalsgaard, der er strategisk digital rådgiver og en erfaren foredragsholder og forfatter, kommer denne morgen til at vise dig, hvordan du forbinder din fysiske butik/værksted/reception med din online tilstedeværelse med det formål at øge dit kendskab og dit salg.

Anita tager udgangspunkt i hendes metode til digital strategi og kommer derigennem med mange eksempler og idéer til, hvad du helt konkret kan gøre på de sociale medier for at få opmærksomhed og tiltrække flere til din virksomhed. Med konkrete råd til strategiske beslutningerne, du skal tage, samt store mængder inspiration til indhold på sociale medier, bliver du gennem dette oplæg opmuntret til og begejstret for at få endnu mere ud af din virksomheds digitale tilstedeværelse.

Anita Dalsgaard har siden 2014 rådgivet 200+ store og små virksomheder i digital strategi og markedsføring. Hendes tilgang er enkel og altid med udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi og ressourceniveau.

Hun har skrevet bogen ‘Markedsføring er kærlighed’ og viser her, hvordan digital strategi og autentisk markedsføring fører til dybe relationer med dine kunder og til mere salg. Læs meget mere om hende via hendes LinkedIn her: https://www.linkedin.com/in/anitadalsgaard/

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

11. oktober 2023
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, Silkeborg

Pris

Gratis. Åbent for alle.

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os