Søg
Close this search box.

VON Farverigt salg

13.
december

Synes du salg er svært og lidt ubehageligt, så kig forbi til vores næste VON møde. Her kommer Lars Hajslund fra CLICK Institute og guider os til en endnu bedre måde at sælge på. En enkel proces, hvor du bliver guidet til at komme fra kontakt til kontrakt.

Med udgangspunkt i, at vi alle er forskellige – både sælgere og kunder – og vi derfor er nødt til at sikre os, at vi udnytter de styrker, vi har hver især til at hjælpe kunder med at få succes. For det er vel det, salg handler om: At hjælpe kunderne?

Du vil gå hjem med modet til at tage fat og nogle enkle værktøj til at komme i mål.

Se mere om Lars og tankerne omkring salg her. Lars Hajslund har hjulpet 100-vis af virksomheder med at komme tættere på deres kunder. Med kurser og foredrag i mere end 120 lande er han måske Danmarks mest befarne foredragsholder, og du vil opleve, hvorfor han ofte kaldes Danmarks mindste energiselskab.

 

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

13. december 2023
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, Silkeborg

Pris

Gratis. Åbent for alle.

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os