Søg
Close this search box.

HR Festival 2024

23.
oktober

Du inviteres til årets HR festival under temaet:

Danmarks Bedste Arbejdsplads

Vi lader os inspirere af de bedste i felten, nyder netværket til en flot middag og slutter aftenen af med et storslået foredrag af Svend Brinkmann.

Bliv inspireret og nysgerrig på:

  • GenZ
  • Fremtidens ledelse
  • Den moderne arbejdsplads
  • Det meningsfulde arbejdsliv

Samarbejdspartnere:

DI er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der repræsenterer over 20.000 virksomheder. Vi er glade for at samarbejde med Silkeborg Business om HR Festivalen den 23. oktober på Silkeborg Gymnasium. Samarbejdet giver os mulighed for at bringe vores ekspertise inden for ledelsesudvikling ud til både små og store virksomheder i regionen og skabe en platform for vidensdeling og inspiration om fremtidens ledelse.

Silkeborg Gymnasium (SG) er Danmarks største gymnasium.

Stort er ikke altid lig bedst – men det er det i dette tilfælde. Både hvad angår trivsels- og karaktermålinger ligger SG helt i top på landsplan.

Vi er derfor stolte af en sådan kapacitet i Silkeborg, som med et helhedsorienteret menneskesyn åbner verden for unge, nysgerrige mennesker, så de med personlig myndighed, stor faglig indsigt og vigtige kompetencer er klar til fremtidens uddannelser og arbejdsmarked. 

Vi er glade for samarbejdet med Silkeborg Gymnasium og for, at Silkeborg Gymnasium har valgt at åbne dørene til denne store dag.

Kontakt

Emil Ljungström
Employer Branding Specialist

Tlf.:

Dato og tid

23. oktober 2024
15:30
- 21:00

Sted

Silkeborg Gymnasium
Oslovej 10, 8600 Silkeborg

Pris

700 kr. inkl. moms

Gratis for medlemmer af Silkeborg Business

Tilmelding

Der åbnes op for tilmelding senere...

Øvrige arrangementer

Kontakt os