Søg
Close this search box.

Et stærkt netværk

Silkeborg Green Business er et stærkt netværk af virksomheder, som arbejder for at styrke den enkelte virksomheds udvikling og vækst i en bæredygtig retning – samt gøre Silkeborg-området til et fyrtårn for bæredygtighed.

Silkeborg Green Business er etableret den 1. januar 2023 som et åbent netværk af 21 visionære erhvervsledere fra toneangivende lokale erhvervsvirksomheder.

Virksomhederne har i fællesskab valgt hvilke indsatser, netværket skal fokusere på, ud fra de udfordringer de oplever i deres transformation til en bæredygtig forretningsmodel. Det har resulteret i, at der arbejdes med fire indsatsområder:

  • Indsigt – virksomhederne får værdifuld indsigt i deres virksomheds performance fra fx deres klima- og ESG-data samt til førelse af kompetencer inden for bæredygtighed, for at de kan transformere deres virksomheder

  • Samarbejde – virksomhederne accelererer deres transformation ved at dele viden med andre virksomheder og/eller ved at samarbejde omkring afklaring og identifikation af muligheder og/eller deltage i workshops/forløb med videns institutioner

  • Påvirke – virksomhederne påvirker i fællesskab politikere, embedsfolk o. lign., så lovgivningsmæssige barrierer og kutymer fjernes/ændres

  • Udbrede – vi skal udbrede vores unikke samarbejdsmodel, hvor tværfagligt samarbejde imellem virksomhederne i forskellige brancher og af forskellig størrelse er den bærende kraft for en særlig høj transformationsgrad, hvilket resultater i, at vi accelererer den lokale erhvervsudvikling, og at vi samtidig skaber en styrkeposition inden for grøn omstilling.


Udviklingsarbejdet i forhold til indsatserne foregår i temagrupper. Det betyder, at det er virksomhederne, som driver indsatserne fremad.

Virksomheder, som ikke er med i netværket, kan deltage i de forskellige indsatser for et mindre gebyr.

Målgruppe:

Virksomheder som tror på, at den grønne omstilling er nødvendig, at vi skal være ambitiøse, innovative og tænke langsigtet, samt at vi i fællesskab kan skabe ekstraordinære resultater. Virksomhederne skal også være medlem af Silkeborg Business.

Pris:
100.000 kr. ex moms for perioden 2023-2025. Beløbet dækker facilitering, netværksmøder, studieture, kurser og seminarer.

Kunne du tænke dig at høre mere om Silkeborg Green Business, så kontakt Laila:

Kontakt os