Søg
Close this search box.

VON Skal du vælge et bureau til din markedsføring?

15.
november

På dette morgenmøde vil René Poulsen fra Kendskab ApS – så uvildigt som muligt – guide dig i, hvordan du udvælger et digital marketing bureau  til at stå for din markedsføring og kommer trygt i gang uden lange bindinger og kontrakter.

Står du overfor at ville mere med din forretning og har ambitioner om vækst via digital markedsføring, kan du stå over for at skulle samarbejde med et digital marketing bureau.

Men at vælge en digital bureaupartner kan være svært. Hvordan afsøger du markedet. Hvordan vurderer du bureauets kvalifikationer? Hvordan opnår du tryghed for, om du har vælger rigtigt? Forstår bureauet dine produkter, din branche og din målgruppe?

Dette er blot få ud af mange spørgsmål, som René Poulsen vil komme ind på på dagens morgenmøde.

Efter dette morgenmøde vil du være i stand til at stille dit nuværende eller nye bureau nogle spørgsmål, som gør dig mere tryg i, at du har valgt eller vælger rigtigt.

Kort om Kendskab
Kendskab ApS er et Digital Marketing Bureau med kontor i Silkeborg, hvorfra ca. 20 specialister hjælper danske virksomheder med vækst via digital markedsføring.

Kendskab ApS arbejder med alle digitale platforme, som Google, SoMe, videoproduktion, E-mail marketing baseret på kunderejser og målsætninger.

Læs mere om Kendskab her

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

15. november 2023
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, Silkeborg

Pris

Gratis. Åbent for alle.

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os