Søg
Close this search box.

VON Optimer din LinkedIn-tilstedeværelse

16.
august

Skab forbindelser og understøt virksomhedens salg

Træt af at ringe til iskolde leads? Kom og hør Anita Dalsgaard fortælle om, hvordan du kan bruge LinkedIn i din salg- og markedsføring, så dine sælgere i højere grad kan bruge deres tid på at ringe og tage møder med de rette virksomheder.

Anita vil komme ind på:

  • Hvordan LinkedIn kan bruges til B2B markedsføring
  • Do’s and don’ts på LinkedIn
  • Forskellen mellem personlige profiler og virksomhedssider
  • Hvad marketingmedarbejderen kan gøre på LinkedIn for salgsafdelingen og ledelsen i virksomheden

 

Der bliver plads til at få feedback på LinkedIn opslag, så tag gerne et eksempel med, hvis du ønsker at få gode råd til netop dit opslag.

Anita Dalsgaard har siden 2014 rådgivet 200+ store og små virksomheder i digital strategi og markedsføring. Hendes tilgang er enkel og altid med udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi og ressourceniveau. Hun har skrevet bogen Markedsføring er kærlighed og viser her, hvordan digital strategi og autentisk markedsføring fører til dybe relationer med dine kunder og til mere salg.

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

16. august 2023
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, Silkeborg

Pris

Gratis. Åbent for alle.

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os