Søg
Close this search box.

VON - Digital Transformation: Det hele starter med et bib

12.
juni

Hvordan tilpasser din virksomhed sig den digitale tidsalder?

Hver dag ser vi nye teknologier, der ændrer vores måde at arbejde og drive forretning på. At forstå og implementere digitale løsninger er ikke længere et valg, men en nødvendighed for at forblive konkurrencedygtig.

Vi inviterer dig til et morgenmøde, hvor Per Groth fra PicoPublish vil dele sin ekspertise og erfaringer fra arbejdet med digitale transformationer i forskellige virksomheder. Han vil give os værdifulde indsigter i, hvordan man kan integrere digitale værktøjer og teknologier i virksomhedens daglige praksis og dermed skabe innovative og effektive arbejdsprocesser.

Du kan forvente

  • Konkrete eksempler og cases på digital transformation
  • Værdifulde indsigter i hvordan man kan optimere arbejdsgange gennem teknologi
  • Praktiske tips til at implementere digitale løsninger i din virksomhed

 

Efter Pers oplæg vil Jess Vorre fra Erhvervshus Midtjylland klarlægge, hvilke muligheder virksomheder har for at komme i gang med at digitalisere. Jess vil give en oversigt over tilgængelige ressourcer, støtteprogrammer og vejledning, der kan hjælpe din virksomhed med at tage de første skridt mod en digital fremtid.

Vi håber at se dig til en morgen fyldt med indsigt, diskussion og motivation til at skabe digitale forandringer.

VON = Viden Og Netværk. Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordet.

Kontakt

Dato og tid

12. juni 2024
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, 8600 Silkeborg

Pris

Gratis

Tilmelding

Øvrige arrangementer

Kontakt os