Søg
Close this search box.

Lærling: Udforsk din personlige styrke - bliv selvsikker og handlekraftig

30.
november

Kalder alle lærlinge, mestre og 9. klasser i og omkring Silkeborg

Under ovenstående overskrift inviterer Silkeborg Business dig til et inspirerende oplæg inden for bygge-, håndværk- og industribranchen.

Coach, underviser og foredragsholder, René Hansgaard, giver en unik oplevelse i et interaktivt oplæg, hvor han deler ud af sine egne erfaringer som håndværker og forbereder unge på at være refleksive og proaktive som nuværende eller kommende lærling.

Oplægget er målrettet (kommende) lærlinge, mestre, elever fra de øverste trin i folkeskolen og elever på erhvervsuddannelserne på tværs af brancher.

René fortæller om oplægget:

Til oplægget vil du opleve en ærlig og personlig historie om rejsen fra usikkerhed til empowerment. Har du nogensinde oplevet, at din indre stemme har sat dig i tvivl med ordene: “Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige”? Så er du ikke alene.

Jeg har selv kæmpet med det i mere end 30 år. Men jeg har også opdaget, at vi har magten til at ændre, hvad vores indre stemme fortæller os.

I små skridt har jeg lært, at når jeg siger til mig selv: “Jeg kan klare det,” åbner der sig nye muligheder. Og du kan gøre det samme. Du er ikke dine tanker. Du har kontrol. Og på dette oplæg vil jeg lære dig præcist hvordan.

Vi vil udforske mindsettet og kunsten at lede dig selv. Din opgave er at deltage aktivt, for det er kun ved at anvende din nyvundne viden og træne den, at du vil opleve ændringer og få adgang til nye værktøjer.

Program:

  • Velkommen til Personlig Power
  • Hvad betyder det at tage kontrol over sit eget liv, og hvorfor er det relevant for dig?
  • Definer din rolle: I denne øvelse vil du beskrive, hvordan du ønsker at bidrage som lærling i din virksomhed

Opsamling og vejledning om at fortsætte arbejdet med din Personlige Styrke.

Om René Hansgaard:
Jeg er ICF-certificeret Coach, Master i Kommunikation og Speaking samt certificeret Mastercoach i Teamcoaching & Leadership. Mine uddannelser er alle fra Mindjuice Academy, en pioner inden for bevidst ledelse og transformativ coaching. Ud over det har jeg en håndværkerbaggrund og arbejder i dag som selvstændig coach, teamcoach, underviser og foredragsholder”.

Kontakt

Emil Ljungström
Employer Branding Specialist

Tlf.:

Dato og tid

30. november 2023
08:00
- 09:30

Sted

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38, 8600 Silkeborg

Pris

Gratis

Tilmelding

Eventet er gratis – tilmelding nødvendig, da der er plads til max. 40 personer

Øvrige arrangementer

Kontakt os