Søg
Close this search box.

Bliv klogere på cirkulær økonomi

15.
april

Cirkulær økonomi handler om at drive forretningen smartere, så ressourcerne udnyttes bedre, og virksomheden fornyer innovation og forretning. På vej mod cirkulær økonomi gentænkes design, produktion, forbrug og affaldsbortskaffelse. Der sigtes mod at holde materialer og produkter længst muligt i live – og nye forretningsmodeller spirer frem.

Cirkulær økonomi er blevet et vigtigt konkurrenceparameter for særligt produktions- og fremstillingsvirksomheder – ikke mindst pga. EU’s store ambitioner på området. Cirkulær økonomi er i dag et afgørende redskab til at styrke bæredygtighed, klimapræstation og samarbejdet i forsyningskæderne.

På dette seminar bliver du klogere på de krav og udfordringer, markedet stiller. Og vi ser konkret på forretningsmulighederne, og du får en værktøjskasse med greb og forretningsmodeller, du kan bruge til at sikre jer en stærk position i fremtiden.

Underviser: Lasse Vinblad Thaisen, seniorprojektleder og rådgiver, Viegand Maagøe.

Lasse har specialiseret sig i cirkulære forretningsmodeller, affaldshåndtering, genanvendelse af plast og facilitering af innovationsprocesser.

På seminaret vil du:

  • Vide, hvordan de kommende krav inden for cirkulær økonomi rammer din virksomhed
  • Være klar til at udnytte cirkulære forretningsmodeller til at skabe værdi
  • Få indsigt i, hvordan andre virksomheder inden for produktion og fremstilling har vendt cirkulær økonomi til en strategisk og kommerciel fordel

Dato og tid

15. april 2024
12:30
- 16:00

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, 8600 Silkeborg

Pris

Gratis

No show fee: 200 kr.

Tilmelding

Max 40 deltagere

Øvrige arrangementer

Kontakt os