VON - Boost din LinkedIn med kraftfuldt og personligt videoindhold

16.
oktober

Er du klar til at forvandle din LinkedIn-tilstedeværelse og skille dig ud med unikt indhold, der taler direkte til din målgruppe?

Den 16. oktober inviterer vi dig til vores VON Morgenmøde, hvor Mikael Johnsen fra Click Film – en mester i storytelling og videoindhold – vil dele sine bedste tips og tricks. Med over 15 års erfaring har Mikael hjulpet utallige virksomheder og individer med at formidle deres budskaber gennem kraftfuld og engagerende video.

Dette kan du forvente:

  • Ekspertindsigt: Mikael vil dykke ned i kunsten at skabe videoer, der ikke bare fanger opmærksomhed, men også bygger troværdighed og tillid hos dit LinkedIn-netværk
  • Praktiske værktøjer: Uanset dit udstyrsniveau vil du få praktiske tips til at komme i gang med at producere videoer, der ser professionelle ud og formidler dit budskab med klarhed
  • Inspirerende eksempler: Bliv inspireret af virkelige cases, hvor videoindhold har gjort en forskel for personlig branding og virksomheders engagement på LinkedIn

 

Dette morgenmøde er din chance for at hente værdifuld viden og inspiration, så du kan begynde at skabe indhold, der virkelig får din LinkedIn-profil til at skinne.

Tilmelding: For at sikre din plads, bedes du tilmelde dig. Husk, du er også meget velkommen til at tage en kollega eller en fra dit netværk med.

Start din dag med en kop kaffe, ny viden og en vision for, hvordan du kan tage dit personlige brand til nye højder med videoindhold.

Vi ser frem til at inspirere dig!

Kontakt

Dato og tid

16. oktober 2024
07:45
- 09:30

Sted

Det Gamle Rådhus
Torvet 2a, 1. sal, 8600 Silkeborg

Pris

Gratis

Tilmelding

Øvrige arrangementer