Udvikler - Vær på forkant med udviklingen

Bliv UDVIKLER og få skarpe kompetencer til at udvikle din forretning

2020 viste os, hvor hurtigt verden kan forandres, og det lader ikke til, at det kommer til at gå langsommere i 2021. Vi ser stadig flere nye forretningsmodeller og eksempler på produkter og ydelser, som under Corona-lockdown og restriktioner har oplevet massiv vækst og udbredelse – og som vi ved tærsklen til 2020 måske dårligt nok anede eksisterede.

Hvis du vil klædes bedre på til at være på forkant med udviklingen og skabe nye services, produkter, processer og forretning, der imødekommer dine kunders og brugeres behov, så er Silkeborg Business’ UDVIKLER-uddannelse et oplagt valg for dig.

På uddannelsen får du nemlig styrket dine kompetencer til at lede udvikling og afprøvning af nye idéer og forretningsmuligheder.

Med UDVIKLER-uddannelsen får du:

Overblik
Overblik over og kendskab til innovations-processens faser og indhold.

Viden og redskaber
Viden og konkrete redskaber til at planlægge, lede og gennemføre hver fase af processen.

Praktisk erfaring
Under uddannelsen vil du arbejde med din egen udfordring, så du ved forløbets afslutning står med et testet løsningsforslag/koncept. Selve undervisningen er værktøjsbaseret og tager udgangspunkt innovationsprocesmodellen, samt virkelige og overførerbare case-eksempler.

Det fortæller tidligere deltagere:
”Her efter kurset står to ting klart for mig; dygtig underviser og anvendelige værktøjer.” Thorsten er en meget dygtig og engageret underviser, og han er rigtig god til at formidle stoffet. Han inddrog cases i undervisningen, som var med til at gøre læringen nærværende og relevant. Vi fik kendskab til og erfaring med en række anvendelige udviklingsværktøjer, som er super gode at bringe i spil i mit arbejde som forretningsudvikler.”
Casper Kristensen, Forretningsudvikler, NORLYS

”Vi har fået mange nyttige værktøjer – og de er i spil. Det, som jeg tager med mig, er mange gode og nyttige værktøjer i forhold til at kunne lede en innovationsproces. Jeg er særlig glad for Ole Striims “model for ideudvikling” men også mange af de øvrige modeller og teknikker. Dem kommer jeg til at bruge igen og igen og igen. ”
Preben Nørgaard, Arkitekt MAA & BIM Manager, Constructa rådgivende ingeniører og arkitekter

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt Tessa Salling på tlf. 3049 5003 eller på mail: ts@silkeborgbusiness.dk

Tessa Salling
Tlf. 3049 5003
Skriv til mig