Vi søger en ny kollega, er det dig?

Er du den vi søger, eller kender de én som kender én, så håber vi at du vil hjælpe os med at finde vores nye kollega. Silkeborg Business har nemlig en meget spændende stilling åben, som ”Erhvervskonsulent indenfor grøn omstilling og forretningsforståelse”

Brænder du for emnet, og vil du samtidig gerne i indgreb og gøre en forskel for mange lokale virksomheder i Silkeborg kommune, så er det dig vi har brug for, til at styrke vores erhvervsteam.

Dit arbejdsfelt vil endvidere omfatte de mange spændende grønne puljer, som Erhvervshuset typisk udbyder. Herunder være opmærksom på opstart og indhold af disse puljer og sikre at vores virksomheder når helt i mål med ansøgningerne. – Dette indebærer også at hjælpe virksomhederne med de sidste detaljer i ansøgningen. Vi oplever at denne service  skaber utrolig meget værdi for vores erhvervsliv.

Dertil forventer vi at du dit bidrager til et øget fokus og kompetenceløft ift. grøn omstilling rettet primært mod SMV segmentet. Du bliver del af et stærkt lokalt team, som har mange forskellige kompetencer. Så er du ”grøn” og har du samtidig et kendskab til vores stærke lokale erhvervsliv, er det et stort plus. Ligeledes er det et plus hvis du bor i Silkeborg kommune, og derved har let adgang til erhvervslivet.

Vi tilbyder en konsulentrolle i en forening, hvor der er højt til loftet, fokus på at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer og ikke mindst et rigtig godt arbejdsmiljø.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men derimod at du har ”ild i øjnene”, et godt kendskab til den grønne dagsorden og at du er struktureret i din arbejdsform.

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv en motiveret ansøgning + evt. CV til Anders på akp@silkeborgbusiness.dk