06-09-2021 Online salg. Sælg foran et kamera

Hvordan fremstår man troværdig, ægte og respektabel?

At skulle sælge virksomheden – og dens produkter – online, er kommet for at blive, så jo bedre du er til denne disciplin, jo bedre går det for virksomhedens salg.

De fleste mennesker er mere tilbøjelige til at købe produkter og services af mennesker, de umiddelbart stoler på og respekterer. Og det er faktisk noget af det, vi mennesker er hurtigst til: Ubevidst at vurdere tillid og troværdighed, når vi indgår i relationer med andre mennesker.

I en traditionel mødesituation kan det være udfordrende nok endda at etablere en tillidsfuld relation; men hvordan formår man bedst at fremstå troværdig, genuin og respektabel, når man i højere og højere grad står over for at skulle sælge sine produkter via online kontakt med potentielle kunder i fremtiden?

Coronakrisen har propelleret udviklingen voldsomt i retning af mere virtuel mødeaktivitet, og der er ingen grund til at tro, at trenden med højere online-kunde tilstedeværelse vil blive mindre i de kommende år. Virksomhederne har lært af pandemien, at der er store tidmæssige, økonomiske og miljømæssige gevinster ved at erstatte og/eller supplere virksomhedspræsentation og møder med potentielle kunder.

Kom med og bliv klogere på salg, onlinesalg og kameratræning i værts- og præsentationsrollen.

Program:
Salg i år 2021
v/Jens Lassen, Ekspansion

Workshop: Hvordan tilpasser jeg vores salg til virkeligheden i 2021?

Kameratræning – præsentationsteknik foran et kamera
v/Tina Bilsbo, Be By Bilsbo (virtuelt)

Tid og sted:
6. september 2021
kl. 9.00 – 13.00

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Pris:
Gratis og åbent for alleSpørgsmål – kontakt:
Morten Bierbaum
Tlf. 3073 9631
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.
Del på email
Del på facebook
Del på linkedin