Transformation Group

Dette er netværket for dig, der står med ansvaret for din virksomheds transformation. Digitaliseringen, konkurrencen på markedet, og de muligheder, som du ser, skaber et pres i retning af, at din virksomhed udvikler sig.

Savner du;

  • At få viden om hvordan andre virksomheder bærer sig ad og overkommer deres transformationsudfordringer og vanskeligheder?
  • At komme i kontakt med digitale start-ups for eventuelt fremtidigt samarbejde?
  • At få viden og redskaber til at overkomme nogle af de største udfordringer
  • At dele dine egne vanskelige overvejelser, men også din viden og erfaringer med nogen med samme rolle som dig i et fortroligt rum?

Så er det Transformation Group, du skal være en del af.

I gruppen får du inspiration til din egen virksomheds fortsatte udvikling og – ja transformation – i en fremtid, som er mere og mere digital; og hvor virksomheden skal forholde sig til nye og ændrede behov, nye markedsstrukturer, nye måder at forløse de ansattes potentialer på, og endeligt: Nye og spændende forretningsmodeller.

Det får du:

I gruppen får du viden og inspiration fra bl.a.:

  • LEGO Ventures – Tranformationsarbejdet
  • Aalborg University Business School – Nye forretningsmodeller
  • Thomas Terney – Digital tranformation
  • Torsten Høgsberg Petersen – Medarbejder-perspektivet

Desuden får du mulighed for at diskutere og vende din egen virksomheds transformations- og udviklingsovervejelser med andre, der har samme rolle som dig.

Endelig giver vi wild-cards til gruppen til lovende og interessante digitale virksomheder og start-ups, som du vil kunne sparre og samarbejde med.

Konferencedøgn med overnatning på smukke hoteller

Al din viden, inspiration, og mulighed for at sparre med andre, bliver realiseret igennem to konferencedøgn med overnatning. Dels på det utroligt smukke og 1000 år gamle Sophiendal Slotshotel, nord for Skanderborg og dels på historiske og elegante Jørgensens Hotel i Horsens.

Endelig mødes gruppen hos én af de deltagende virksomheder for at sætte fuldt fokus på de aktuelle udfordringer og transformationsovervejelser hos den enkelte.

Pris – inklusive to hotelophold og forplejning

Pris for en plads i gruppen i resten af 2021 inklusive to hotelophold og konferenceforplejning er blot DKK 8.613,- plus moms.
Skynd dig at melde dig til, da vi begrænser gruppens størrelse for opnåelse af tillid, fortrolighed og for at sikre plads til dig og dine/jeres udviklingsovervejelser.

Hvornår
13. – 14. september på Sophiendal Slotshotel, Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg
20. oktober hos en deltagende virksomhed
24. – 25. november på Jørgensens Hotel, Søndergade 17, 8700 Horsens

Morten Bierbaum
Tlf. 3073 9631