Silkeborg Outdoor Community

Nyt community for dig, der gerne vil være med til at udvikle og udfolde Silkeborgområdets kommercielle potentiale som Danmarks Outdoor Hovedstad.

Danskerne søger udendørs. Vi har (gen)-opdaget naturen og det, udelivet kan give os. Der er således ingen tvivl om, at trenden – forstærket af coronakrisen – peger mod, at forbrugerne i stadig højere grad efterspørger produkter, services og tilbud, der retter sig mod udendørs-relaterede aktiviteter.

Dette netværk sigter mod at identificere, udvikle og udfolde det virksomhedspotentiale, der ligger og venter – bogstaveligt talt lige udenfor døren, så Silkeborg Outdoor Hovedstad, også bliver en erhvervshovedstad indenfor udendørs-relaterede produkter og services.

Vi ideudvikler, støtter, sparrer og beriger hinanden med en fælles outdoor-dagsorden.

Communitiet for alle outdoor-interessenter med fokus på det kommercielle
Fælleskabet er for alle med en form for kommerciel eller personlig interesse i udviklingen af Outdoor som forretningsområde; uanset om din virksomhed selv er koncentreret inden for udendørs-relaterede aktiviteter, om din virksomheds forretningsudvikling på sigt kunne tænkes at gå i outdoor-retning, eller om du bare af personlige årsager synes at området kunne være spændende at følge.

Efterårets program
Efteråret program er ved at være på plads – og ved alle arrangementer er community-building i centrum, så reservér datoerne i din kalender:  (alle dage kl. 17.00 – 19.00)

27. september: Lær af de erfarne outdoor-virksomheder
Hos Nordisk Company A/S, Papirfabrikken 74, Silkeborg.
Indlæg af Erik Møller, Nordisk og Christian Biering, Team-Nord.dk ApS

25. oktober: Funding
Indlæg af Jakob Breddam, DGI Impact og Kenneth Larsen, KeyStones

22. november: Kvinder i Outdoor
Indlæg af direktør Camilla Fabricius, RawFit Concept og mountainbike- og yogainstruktør, direktør Heidi Dietz, Grow MTB

Morten Bierbaum
Tlf. 3073 9631

I Silkeborg Business tror vi på, at når vi sammen identificerer forretnings- og udviklingsmuligheder, kan vi inspirere hinanden og sætte gang i udviklingen af endnu flere succesfulde udendørs-relaterede virksomheder i Silkeborg.

Vi tror også på tanken om, at flere virksomheder giver et plus-sum-spil, hvor man netop tiltrækker flere kunder ved at være flere udbydere, som er samlet inden for et bredt defineret outdoor forretningsområde, nemlig al slags forretning, der baserer sig på udendørs-orienterede aktiviteter.

I 2021 er et medlemskab af netværket gratis, men vi håber, at du har lyst til at få mindst et basismedlemskab af Silkeborg Business. Se prisen for basismedlemskaber her.