Silkeborg Outdoor Business Community

Nyt community for dig, der gerne vil være med til at udvikle og udfolde Silkeborgområdets kommercielle potentiale som Danmarks Outdoor Hovedstad.

Danskerne søger udendørs. Vi har (gen)-opdaget naturen og det, udelivet kan give os. Der er således ingen tvivl om, at trenden – forstærket af coronakrisen – peger mod, at forbrugerne i stadig højere grad efterspørger produkter, services og tilbud, der retter sig mod udendørs-relaterede aktiviteter.

Dette netværk sigter mod at identificere, udvikle og udfolde det virksomhedspotentiale, der ligger og venter – bogstaveligt talt lige udenfor døren, så Silkeborg Outdoor Hovedstad, også bliver en erhvervshovedstad indenfor udendørs-relaterede produkter og services.

Vi ideudvikler, støtter, sparrer og beriger hinanden med en fælles outdoor-dagsorden.

Communitiet for alle outdoor-interessenter med fokus på det kommercielle
Fælleskabet er for alle med en form for kommerciel eller personlig interesse i udviklingen af Outdoor som forretningsområde; uanset om din virksomhed selv er koncentreret inden for udendørs-relaterede aktiviteter, om din virksomheds forretningsudvikling på sigt kunne tænkes at gå i outdoor-retning, eller om du bare af personlige årsager synes at området kunne være spændende at følge.

I Silkeborg Business tror vi på, at når vi sammen identificerer forretnings- og udviklingsmuligheder, kan vi inspirere hinanden og sætte gang i udviklingen af endnu flere succesfulde udendørs-relaterede virksomheder i Silkeborg.

Vi tror også på tanken om, at flere virksomheder giver et plus-sum-spil, hvor man netop tiltrækker flere kunder ved at være flere udbydere, som er samlet inden for et bredt defineret outdoor forretningsområde, nemlig al slags forretning, der baserer sig på udendørs-orienterede aktiviteter.