Silkeborg Future Tech Group (SFTG)

Hastigheden i den teknologiske udvikling har aldrig været højere. Det samme gælder de forretningsmæssige muligheder, som teknologierne skaber basis for.

Dermed stiger behovet også for at få indsigt i nye og kommende teknologier – og ikke mindst blive inspireret af deres forretningsmæssige potentiale – for at kunne transformere de nye, teknologiske og digitale muligheder til vækst i egen virksomhed i Silkeborg.

Nyt netværk
Vi danner derfor nu et helt nyt og eksklusivt netværk for de virksomheder i Silkeborg, der interesserer sig for, hvordan udnyttelsen af ny – primært digital – teknologi kan omsættes til ny forretning og vækst i egen virksomhed.

Netværket er et ”muligheds-netværk”, hvor der fokuseres på, hvordan digitale trends og nye teknologiske forretningsmuligheder vil kunne omsættes i medlemmernes egen virksomhed.

Se programmet for 2021 her.

Målgruppe
Silkeborg Future Tech Group er for dig, som interesserer dig for fremtidens teknologier og for hvordan de kan bruges til udvikling af din virksomhed. Du ønsker viden og inspiration om nye teknologiske og digitale muligheder fra hotspots i hele verden, og ønsker at indgå i et fællesskab, hvor I sammen bliver klogere på, hvordan idéerne kan omsættes til forretning for din virksomhed.

Du er måske direktør, ejer, forretningsudvikler, projektleder – eller på anden måde ansvarlig for din virksomheds teknologiske og digitale forretningsudvikling.

En eksklusiv gruppe
Du bliver en del af en gruppe på maksimalt 20 andre, der ligesom dig interesserer sig for fremtiden og de digitale forretningsmæssige muligheder, som verden kan inspirere dig med.

Pris
I 2022 bliver gruppen en tilkøbsmulighed i dit medlemskab af Silkeborg Business, men her i 2021 er det ekstraordinært gratis. Gå ikke glip af denne oplagte mulighed for at få viden og indsigt til næste skridt i din virksomheds teknologiske udvikling.

For tilmelding eller for at høre mere – kontakt:

Anders Killmann Petersen
Tlf. 2970 4380
Skriv til mig