09-09-2021 Martin Thorborg om passion, motivation og succes

Hvorfor er det vigtigt at flytte sig? Hvordan overkommer man den frygt, der ofte følger med udvikling, uanset om den er faglig eller menneskelig eller begge dele?

Martin Thorborg har skrevet en tale til sit unge jeg, som han tager udgangspunkt i i dette indlæg om passion, motivation, succes og alle de ting, der leder derhen og ligger inde imellem. I talen formidler han de erfaringer, han har lært – ind imellem på den hårde måde – og kommer undervejs omkring en masse elementer, som ledere og mennesker generelt kan lade sig inspirere af, fx livsglæde, gavmildhed, hjælpsomhed, relationer og succes.

Martin Thorborg er foredragsholder, forfatter og serieiværksætter. Thorborg er bl.a. direktør i virksomheden Dinero, som servicerer mere end 60.000 danske virksomheder med deres regnskab.Arrangementet er en del af pakken til ledernetværket Business 100.

Business 100 er et netværk, hvor du – på tværs af brancher – kan møde ambitiøse ledere, der alle ønsker at udvikle sig selv og virksomheden.

Netværket er et supplerende medlemstilbud, hvor du bl.a. vil blive inviteret på udlandsrejser, oplevelser samt andre spændende events. Der vil blive sat fokus på personlig ledelse, nytænkning og på, hvordan du, som leder, kan skabe resultater. Medlemskabet i Business 100 er personligt og dækker deltagelse til alle events og udlandsturen. Ligeledes kan du til morgenmøderne invitere en gæst med.

Kunne du tænke dig at høre mere om Business 100, så kontakt direktør Peter Fabricius på tlf. 4119 5955 eller skriv til os på kontakt@silkeborgbusiness.dk

NB: Dette er et lukket netværksarrangement.

Vil du vide mere, så kontakt:

Marianne Hegnet
Tlf. 2020 6018
Skriv til mig
Del på email
Del på facebook
Del på linkedin