Louise Oppbrud og FUTUREWORKS Cph

Hør bl.a. om 12 teknologiske bølger, som bliver afgørende for din virksomheds transformation i de kommende år.

Starten på 2020’erne er også starten på det mest foranderlige årti, vi endnu vil opleve!

Hvilke teknologier forandrer fortsat verden i 2020’erne – og hvad kommer forandringerne til at betyde for dig, din virksomhed – og for måden du er relevant på?

Louise Oppbrud og FUTUREWORKS Cph tegner et overbliksbillede af de 12 største, teknologiske bølger, som det i deres optik er vigtigst at forholde sig til lige nu, og går et spadestik dybere ned i dem, der på den korte bane vil have transformativ effekt. På de to timer får du både et oplæg og en workshop, hvor du selv trækker perspektiverne fra teknologiens verden helt ind i din egen kontekst og organisation. For hvad betyder de for dig? Og for det digitale mulighedsrum, vi alle står midt i lige nu?

Forvent indsigt om kunstig intelligens, virtual reality, augmented reality og hybride virkeligheder, robotter, data og tingenes internet. Vi sætter spot på, hvor vi står lige nu i 2021, og hvem der bruger teknologierne mest kreativt til at skabe nyt med. FUTUREWORKS Cph har i løbet af det sidste år samlet de bedste råd fra nogle af verdens mest progressive og innovative, digitale frontrunners, som vi serverer direkte til dig.

Tid og sted:
22. marts 2021
kl. 14.00 – 16.00

Online via MS Teams
Vi sender link til deltagelse dagen før mødet.

Pris:
Gratis og åbent for alleSpørgsmål – kontakt:

Morten Bierbaum
Tlf. 3073 9631
Skriv til mig

Menu