13-10-2021 TV-værts træning med Tina Hjortshøj Bilsbo

At være vært er et håndværk, som man skal lære. I Tinas arbejde med mig, har hun altid været utrolig konkret, ærlig og kærlig. Jeg er hende taknem-melig for meget, og kan varmt anbefale hende.

— Sofie Linde, Værtinde

Mediebranchens hemmelige våben, Tina Hjortshøj Bilsbo, serverer tips og tricks, fif og gode råd, der gør dig (endnu) bedre til at tale foran andre, uanset om det er på video eller i en større forsamling.

På en underholdende men saglig måde bliver du præsenteret for, hvad du skal være opmærksom på både i forberedelsen, mens du taler og efter du har talt.

Vi skal blandt andet arbejde med:

  • Hvordan dit kropssprog understøtter dit indhold, så mund og krop siger det samme
  • Hvordan vejrtrækningen kan hjælpe dig ift. nervøsitet, stemme og indhold
  • Hvordan du håndterer nervøsiteten, så den ikke dominerer din kommunikation
  • Hvordan du bruger din stemme med betoning, styrke, stemmeleje og pauser
  • Hvordan du forbereder dig mentalt og praktisk
  • Hvilke virkemidler du kan bruge, når du er ”på”

Der bliver både undervisning og hands-on praktik, hvor du deltager aktivt, kommer på gulvet og laver øvelser. Her vil du blive set for dine styrker og få konstruktiv feedback på det, som kan gøres endnu bedre med anvisninger for, hvordan du alternativt kan gribe det an.

Tid og sted:
13. og 14. oktober 2021
Begge dage fra
kl. 9.00 – 16.00

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Kun for medlemmer af Silkeborg Business.

Pris:
4.995 kr/person plus moms, der faktureres efterfølgende.


Spørgsmål – kontakt:

Morten Bierbaum
Tlf. 3073 9631
Skriv til mig

Kurset gør dig klogere på, hvilke signaler du udsender med din krop og stemme, så du står endnu stærkere i din kommunikation og dit udtryk, når du taler foran og med andre – også på video.

Indlægs- og tovholder er Tina Hjortshøj Bilsbo fra virksomheden Be by Bilsbo. Tina har 30 års erfaring både foran og bagved mikrofonen og kameraet – blandt andet som vært, journalist, redaktionschef og producent.

De sidste mange år har Tina været coach for nogle af mediebranchens absolut største og mest synlige personligheder som værtstræner. Hun arbejder som Public speaking coach, executive presence coach og certificeret stemmetræner i erhvervslivet og for værter.

Som forberedelse til mit job på programserien Spartan tilbragte jeg et par intense dage sammen med Tina Hjortshøj Bilsbo. Tina har enorm stor viden om, hvad der fungerer godt på den anden side af skærmen, og hvordan du bevarer din autenticitet samtidig med, at du formidler et budskab.
— Rikke Hørlykke, Ejer af Hørlykke Performance og tidl. professionel håndboldspiller

Det lidt slidte udtryk “at man skal være den bedste udgave af sig selv” er faktisk dét Tina så smukt har lært mig: At tage de bedste komponenter fra privatpersonen og fremkalde dem i radio- og tv-værten.

— Kasper Harboe, Vært på P4

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin