Morten Bierbaum

Innovationschef – særligt ansvar for innovation og outdoor

Tlf.     3073 9631
Mail.: mb@silkeborgbusiness.dk

Hovedopgaver:

Morten træder ind i den nye organisation Silkeborg Business som leder med ansvar for innovation og outdoor, og som en del af et tæt samarbejde med Peter Fabricius som organisationens samlede lederteam.

Baggrund:

  • Uddannet Cand. Scient. Pol og MBA

Morten var indtil fusionen pr. 1. januar 2021 direktør i InnovationSilkeborg, så han kommer med masser af erfaring med at fremme og udbrede en innovativ kultur, innovationsprocesser og -metoder. Tiden som direktør i InnovationSilkeborg har givet Morten et rigtigt godt kendskab til Silkeborg området og de lokale virksomheder, ligesom hans organisation har været drivkraften bag flere udviklingssamarbejder mellem private virksomheder og Silkeborg Kommune. Sidst men ikke mindst har han allerede erfaring med at arbejde med Silkeborgs vision om at være Danmarks Outdoor Hovedstad.

Morten har over 20 års erfaring med ledelse, og har tidligere arbejdet med interessevaretagelse og repræsentation; både i forhold til Christiansborg og Bruxelles. Han har bl.a. en fortid som landechef, salgschef og eksportchef.

Endelig har han været vicedirektør hos Welfare Tech – en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark, hvor han spillede en central rolle i opstarten af Welfare Tech.

Privat har Morten en forkærlighed for at opholde sig udendørs, ofte på cykel.