Company Dating – mød studerende

Hvis du og din virksomhed ønsker at møde studerende i en uformel sammenhæng er Company Dating en god mulighed.

Company Dating afholdes to gange årligt i henholdsvis april og oktober. Her er der mulighed for at møde et bredt udvalg af både danske og internationale studerende fra VIAs erhvervsrettede uddannelser. De studerende er typisk nysgerrige efter at høre om muligheden for at deltage i projekter, praktikker eller studiejob.

Samtidig er Company Dating en god mulighed for at profilere virksomheden overfor de studerende og fortælle om hvad I arbejder med og hvordan I arbejder.

Virksomheden HAI A/S er en af de virksomheder, som har fået en dygtig praktikant i forlængelse af, at de deltog i Company Dating:

”En sidste ros til jeres Company Dating. Vi har haft mange interessante kandidater inde, som fik nys om os derfra. Det har været en spændende proces at finde en praktikant, også fordi vi måske var lidt bekymrede for, om vi nu også ville finde den rette! Der er jo mange ting der spiller ind – ikke blot det rette studie, men også det rette mind-set. Vi har fundet en praktikant, og der hersker ingen tvivl om at det bliver en succes”.

Tid og sted:
7. april 2021
fra kl. 13.00 – 15.00

Online


Vil du gerne høre mere?
Kontakt:
Career Service Centre,
Michelle Hobolth Ros
Tlf.: 8755 4018
Mail: mihr@via.dk


Mere information er på vej, kontakt gerne Britta Indraccolo for at blive holdt opdateret.

Britta Indraccolo

Tlf. 2535 6454
Skriv til mig

Menu