Company Dating – mød studerende

Hvis du og din virksomhed ønsker at møde studerende i en uformel sammenhæng er Company Dating en god mulighed.

Company Dating afholdes to gange årligt i henholdsvis april og oktober. Her er der mulighed for at møde et bredt udvalg af både danske og internationale studerende fra VIAs erhvervsrettede uddannelser: Diplomingeniør-, Teknologi- og Businessuddannelserne. De studerende er alle på jagt efter praktikophold, studiejob eller projektopgaver.

Samtidig er Company Dating en god mulighed for at profilere din virksomhed overfor de studerende og fortælle om, hvad I arbejder med og hvordan I arbejder.

Særlig mulighed: Gratis pladser til de 5 første virksomheder!

Silkeborg Business har reserveret op til 5 pladser gratis, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Skal din virksomhed have én af dem? Læs mere HER.

Kontakt os for deltagelse eller hvis du gerne vil have flere detaljer.

Virksomheden HAI A/S er en af de virksomheder, som har fået en dygtig praktikant i forlængelse af, at de deltog i Company Dating:

”En sidste ros til jeres Company Dating. Vi har haft mange interessante kandidater inde, som fik nys om os derfra. Det har været en spændende proces at finde en praktikant, også fordi vi måske var lidt bekymrede for, om vi nu også ville finde den rette! Der er jo mange ting der spiller ind – ikke blot det rette studie, men også det rette mind-set. Vi har fundet en praktikant, og der hersker ingen tvivl om at det bliver en succes”.

Tid og sted:
7. april 2021
fra kl. 13.00 – 15.00

Online


Vil du gerne høre mere?
Kontakt:
Career Service Centre,
Michelle Hobolth Ros
Tlf.: 8755 4018
Mail: mihr@via.dk


Få en gratis plads – kontakt:

Britta Indraccolo Tlf. 2535 6454

Skriv til mig

Menu