25-08-2021 Bliv UDVIKLER og få skarpe kompetencer til at ny- eller gentænke din virksomhed

2020 viste os, hvor hurtigt verden kan forandres, og det lader ikke til, at det kommer til at gå langsommere i 2021. Vi ser stadig flere nye forretningsmodeller og eksempler på produkter og ydelser, som under Corona-lockdown og restriktioner har oplevet massiv vækst og udbredelse – og som vi ved tærsklen til 2020 måske dårligt nok anede eksisterede.

Hvis du vil klædes bedre på til at være på forkant med udviklingen og skabe nye services, produkter, processer og forretning, der imødekommer dine kunders og brugeres behov – så er Silkeborg Business’ UDVIKLER-uddannelse et oplagt valg for dig.

Du får:

  • styrket dine kompetencer til at lede udvikling og afprøvning af nye idéer og forretningsmuligheder
  • overblik over og kendskab til udvikler-processers faser og indhold
  • viden og konkrete redskaber til at planlægge, lede og gennemføre hver fase af processen

Under uddannelsen vil du arbejde med din egen udfordring, så du ved forløbets afslutning står med et testet løsningsforslag/koncept. Selve undervisningen er værktøjsbaseret og tager udgangspunkt i innovationsprocesmodellen, samt virkelige og overførerbare case-eksempler.

Vi har igen i 2021 engageret Thorsten Høegsberg, Cand. Scient., lektor og proceskonsulent ved VIA University College til at forestå undervisningen. Thorsten har mange års erfaring som proces- og innovationskonsulent for både private og offentlige virksomheder, og han har høstet stor ros fra deltagere på tidligere INNOVATOR-forløb.

UDVIKLER-uddannelsen 2021:
1. modul: Introduktion til innovation som begreb og proces, og dybere kendskab til første fase i processen.
2. modul: Viden om og eksempler på næste faser i innovationsprocessen, og praktiske redskaber til gennemførelse af disse. Du får endvidere gode fif til facilitering af processer.
3. modul: Viden om og eksempler på de sidste faser i innovationsprocessen og praktiske redskaber til at gennemføre disse.
4. modul: Afrunding af forløbet og deling af refleksioner og erfaringer. Præsentation af løsninger til jeres udfordringer.

Det fortæller tidligere deltagere:

”Her efter kurset står to ting klart for mig; dygtig underviser og anvendelige værktøjer.” Thorsten er en meget dygtig og engageret underviser, og han er rigtig god til at formidle stoffet. Han inddrog cases i undervisningen, som var med til at gøre læringen nærværende og relevant. Vi fik kendskab til og erfaring med en række anvendelige udviklingsværktøjer, som er super gode at bringe i spil i mit arbejde som forretningsudvikler.”
Casper Kristensen, Forretningsudvikler, NORLYS

”Vi har fået mange nyttige værktøjer – og de er i spil” Det, som jeg tager med mig, er mange gode og nyttige værktøjer i forhold til at kunne lede en innovationsproces. Jeg er særlig glad for Ole Striims “model for ideudvikling” men også mange af de øvrige modeller og teknikker. Dem kommer jeg til at bruge igen og igen og igen. ”
Preben Nørgaard, Arkitekt MAA & BIM Manager, Constructa rådgivende ingeniører og arkitekter

Tid og sted:
25. august kl. 9.00-15.00
29. september kl. 9.00-15.00
3. november kl. 9.00-15.00
8. december kl. 9.00-13.00

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Pris:
Gratis.
NB: Kun 24 pladser der fordeles efter først-til-mølle princippet.

Kontakt for tilmelding og mere information:

Tessa Salling
Tlf. 3049 5003
Skriv til migVi forbeholder os mulighed for ændringer hvis Corona-situationen tilskynder det.

Modulerne inkluderer gruppearbejde, og der må påregnes hjemmearbejde/forberedelse.

Vi vil muligvis tage billeder ved arrangementerne til brug i vores markedsføring.
Del på email
Del på facebook
Del på linkedin