28-10-2021 Bliv en god leder for unge

Er nutidens unge en flok egoister, asociale og uinteresserede i at lære? Nej, siger Søren Østergaard, der er leder af Center for Ungdomsstudier og i årevis har forsket i unges hverdagsliv og værdier. Unge er individuelle – ikke egoister. De mødes ikke fysisk, men via nettet. De ønsker, at du er nysgerrig og konkret i din anerkendelse. Og så skal du sige ‘hvorfor’ til dem, ikke kun ‘hvad’.

Til foredraget fortæller Søren, hvorfor de unge er så vigtige for din arbejdsplads, og hvordan du omfavner dem bedst. Hvordan rekrutterer du unge, hvordan bliver de en del af fællesskabet, og hvordan leder du dem?

Søren Østergaard er daglig leder af CUR og derudover tilknyttet organisationen for ungdomsklubber, Ungdomsringen, som udviklingskonsulent. Han har været med til at etablere ungdomsklubber, været spejderfører og aktiv i den lokale fodboldklub.


 

Arrangementet er en del af pakken til ledernetværket Business 100.

Business 100 er et netværk, hvor du – på tværs af brancher – kan møde ambitiøse ledere, der alle ønsker at udvikle sig selv og virksomheden.

Netværket er et supplerende medlemstilbud, hvor du bl.a. vil blive inviteret på udlandsrejser, oplevelser samt andre spændende events. Der vil blive sat fokus på personlig ledelse, nytænkning og på, hvordan du, som leder, kan skabe resultater. Medlemskabet i Business 100 er personligt og dækker deltagelse til alle events og udlandsturen. Ligeledes kan du til morgenmøderne invitere en gæst med.

Kunne du tænke dig at høre mere om Business 100, så kontakt direktør Peter Fabricius på tlf. 4119 5955 eller skriv til os på kontakt@silkeborgbusiness.dk

NB: Dette er et lukket netværksarrangement.

Vil du vide mere, så kontakt:

Marianne Hegnet
Tlf. 2020 6018
Skriv til mig
Del på email
Del på facebook
Del på linkedin