21-09-2022 VON Sæt skub i den grønne omstilling med GRØN NUDGING

VON = Viden Og Netværk

Oplever du også, at det kan være svært at få bæredygtighedsstrategien til at blive til konkret handling på en torsdag eftermiddag – lige før fyraften?

Med konkrete værktøjer kan du og din virksomhed blive endnu skarpere på den grønne udvikling – derfor inviterer Silkeborg Business på dette morgenmøde til et oplæg omhandlende grøn nudging. Deltag på dette netværksmorgenmøde og få:

  • To konkrete hacks, der kan sætte gang i den grønne udvikling i din virksomhed.

Du lærer, hvad der er den ‘all time’ bedste adfærdsdriver, og hvordan du får større compliance på dine mål for bæredygtighed – vi kalder det Grøn Nudging.

Silkeborg Business får besøg af Margrethe Børsting fra SimpleDraw og Lena Hellström fra NudgeCase. Sammen giver de dig de bedste staldtips inden for grøn nudging og viser, hvordan visuelle værktøjer i symbiose med nudging kan booste den grønne udvikling. Begge er erfarne oplægsholdere og har arbejdet med professionel kommunikation i +15 år.


Som et helt nyt tilbud inviterer Silkeborg Business nu til Viden-Og-Netværks-morgener. Vi mødes ca. 10 gange årligt til morgenmøder, hvor viden og netværk deltagerne imellem er i højsædet.

Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordene.


Tid og sted:
21. september 2022
kl. 7.45 – 9.30

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Deltagelse er gratis og åbent for alle interesserede.

Spørgsmål – kontakt:

Frederik Lund

Tlf. 6133 0769
Skriv til mig