18-01-2023 VON Forøg fastholdelsen af dine unge elever og medarbejdere!

Hvert år bruger Danmark mindst én mia. kroner på afbrudte uddannelser. Det svarer til, at hver kommune gennemsnitligt spilder 10 mio. kr. årligt på uddannelsesfrafald. Også mange virksomheder kender til problemet med at kunne fastholde de unge i praktikperioden og i beskæftigelse generelt.

Er de unge mere pivede i dag? Eller har de bare nogle andre forventninger til deres ledere.

Hvem er i det hele taget generation Z?

Kom med til dette spændende morgenmøde, hvor vi får besøg af Tom Pedersen, der er forfatter til flere bøger om mentoring til unge – og til dagligt er chefkonsulent i Landsforeningen Talentspejderne.

Talentspejderne har i samarbejde med førende læringseksperter udviklet et talentprogram for unge, der har stor succes med at hjælpe unge i uddannelse og job, samt at fastholde dem i det. Over 1.500 unge har deltaget i programmet. Samtidig er programmet den perfekte træningsbane for nye ledere og mellemledere i offentlige og private virksomheder til at håndtere den unge generation. Og så er uddannelsen endda gratis!

 

Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordene.

Tid og sted:
18. januar 2023
kl. 7.45 – 9.30

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Deltagelse er gratis og åbent for alle interesserede.

Spørgsmål – kontakt:

Frederik Lund

Tlf. 6133 0769
Skriv til mig