14-12-2022 VON Kunsten at grave guld…

Kunsten at grave guld blandt medarbejderne
– Idea Management Systemer: Does and Don’ts

Alle etablerede virksomheder ved, hvor vigtig en ressource medarbejderne kan være, når det gælder om at forny sig – de har fingeren på pulsen, når det gælder kundens behov, har gode idéer om hvad der kan optimeres på i arbejdsprocesserne, hvordan man kunne få mere ud af hinanden, forbedre produkter osv.

Selvsamme virksomheder ved ligeledes også, hvor svært det kan være at omsætte idéerne, der kommer ud af en brainstorm eller møde til udfærdigede koncepter, som kan realiseres. Mange af disse potentielle guldklumper gemmes væk i idéskuffen, hvor de aldrig får set dagens lys eller bliver hevet frem i ny og næ som eksempler på strandet innovationskultur.

I dette oplæg, vil Rasmus Lang Eriksen fra Innohow slå et slag for at arbejde med idéer og innovation mere systematisk, hvori idea management systemer kan være et rigtigt stærkt redskab i de(n) innovationsansvarliges værktøjsbælte. Rasmus er uddannet Kaospilot og Ba. Medievidenskab fra Aarhus Universitet, og har derudover 7 års erhvervserfaring med innovationsarbejde – at planlægge og gennemføre konsulentforløb med fokus på konceptudvikling af nye strategier, forretningsplaner, produkter og services ud fra et brugercentreret perspektiv. Erfaren inden for procesfacilitering, projektplanlægning og strategiarbejde i den private og offentlige sektor. 

Silkeborg Business er vært for kaffe og et rundstykke, mens medlemmer af Silkeborg Business får lejlighed til at dele viden og stå for faglige og inspirerende oplæg. Efter oplægget er der god tid til snak hen over bordene.

Tid og sted:
14. december 2022
kl. 7.45 – 9.30

i Byrådssalen
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
Silkeborg

Deltagelse er gratis og åbent for alle interesserede.

Spørgsmål – kontakt:

Frederik Lund

Tlf. 6133 0769
Skriv til mig