05-09-2022 Silkeborg Business WalkAway

Virksomhedsudvikling på gåben, vild natur, højt til loftet og et fedt fællesskab – kom med til Bornholm.

Er du ejerleder eller leder, så kender du til en hverdag med fuld fart og mange beslutninger at træffe. Som noget nyt tilbyder vi en 5-dages tur til Bornholm med virksomhedsudvikling på gåben. Her har du mulighed for at arbejde med en konkret og aktuel udfordring med betydning for dig og dit virke, samtidig med at du trækker frisk luft ind og oplever Bornholms fantastiske natur i fællesskab med andre ledere.

Turen arrangeres i samarbejde med WalkAway.dk og giver dig mulighed for at sætte dig selv fri, fokusere og drage fordel af de ressourcer, der altid findes i relationerne mellem mennesker. WalkAway er et anderledes, afslappet, fokuseret og energifyldt forum med højt til loftet, masser af udsyn og fælles fremdrift. Det er et gennemarbejdet koncept og en struktureret tidslomme, der bygger på tre elementer:

  • Fokus – Målrettet arbejde med aktuelle udfordringer
  • Fællesskab – Udbygning af netværk
  • Frirum – Om at sætte farten ned for at kunne sætte farten op

Udover at arbejde med en konkret, aktuel udfordring, der skal skabe værdi for dig og din virksomhed, skal vi også blive klogere på, hvordan vi som erhvervsliv kan se os selv som en aktiv del af kommunens Outdoor strategi. Du bliver før turen klædt på med de konkrete redskaber, vi skal bruge undervejs, imens vi går.

Som deltager skal du have lyst til at gå i dybden med dit eget virke, bevæge dig fremad sammen med andre, være nysgerrig på både dem og dig og ikke mindst være villig til at dele ud af dig selv. Sandsynligvis vil du opleve, at vi som mennesker og ledere ofte deler nogle af de samme udfordringer, uanset forskellighed i brancher. Til gengæld står du, når WalkAway er slut, med en konkret handleplan for din udfordring: Hvad skal der ske? Hvornår? Hvordan? Med hvem?

Hvem er WalkAway?
WalkAway er udviklet og bliver faciliteret af Mads Krarup, erhvervspsykolog og del af Organisationskonsulenterne og Majbritt Mikkelsen, indehaver af erhvervsnetværket Stol På Mennesker. Begge fra Silkeborg. Du kan se mere om konceptet på WalkAway.dk.

 

Forløbet består af:

Kick Off:
8. juni 2022 kl. 13-17
WalkAway:
5. – 9. september 2022
Kick Out:
11. november 2022 kl. 16-22


Pris:
12.000 kr. plus moms.
Beløbet faktureres umiddelbart inden rejsen.

Hvor og hvad?
Vi bor på den smukke, gamle Lehnsgaard tæt ved Gudhjem og skal gå forskellige steder på Bornholm, hvor vi skal opleve øens storslåede natur, kultur og madtraditioner. Og et par overraskelser.

Spørgsmål – kontakt:

Ninna Brandt
Tlf. 5194 5909
Skriv til mig
Del på email
Del på facebook
Del på linkedin