01-02-2022 Iværksættercafé

I samarbejde med Unit01 inviterer vi iværksættere, nystartede virksomheder og alle med iværksætterdrømme til at komme ind i vores fælles cafémiljø, hvor iværksættere kan netværke – både med andre iværksættere og etablerede virksomheder – samt hente sparring fra Silkeborg Business til deres virksomhed. 

Program:

  • God morgen og præsentationsrunde
  • Netværk blandt deltagerne. Tag gerne et spørgsmål, udfordring/problem med – og få input/ideer/svar med retur.
  • Herefter er der mulighed for sparring med Silkeborg Business, individuelle snakke blandt deltagerne og Office Hubs øvrige lejere – og at åbne sin pc og arbejde videre i Piano Loungen.

Carmen Fløjgaard, indehaver af Unit01, vil gerne bidrage til at skabe stærke relationer mellem nye og eksisterende virksomheder og ad den vej være med til at fremme videndeling, inspiration og samarbejde blandt Silkeborgs iværksættere og virksomheder.

”Vi har skabt disse dejlige rammer i Piano Lounge, og vi vil gerne invitere til, at de bruges – også af virksomheder og iværksættere, som ikke er lejere i kontormiljøet. Der er allerede masser af god energi på vores gange og i vores cafe. Det smitter og er med til at skabe et miljø, hvor andre erhvervsdrivende får inspiration og finder samarbejdspartnere. Silkeborg skal være lige så attraktiv at have kontor eller holde møde i som Aarhus. Hvis vi kan være med til at påvirke det, så kan vi kun være stolte.”

Silkeborg Business er glad for det nye samarbejde med Unit01, siger Peter Fabricius, erhvervschef i Silkeborg Business.

Vi vil gerne mødes med iværksætterne de steder, hvor de er, og hvor vi kan hjælpe de nystartede virksomheder med bl.a. uvildig sparring om deres forretning, salg og netværk, og det giver rigtig god mening for os at samarbejde med Unit Office Hub. Al erfaring viser, at det er nemmere at komme gennem de første år som iværksætter hvis man har andre erhvervsfolk at støtte sig op af. Vi vil gerne række ud til alle i Silkeborg Kommune, der vil løfte iværksætteriet i Silkeborg. Gennem vores iværksættermiljø G-kraft afholder vi allerede en række iværksætterarrangementer. Samarbejdet med Unit01 vil være med til at sikre, at vi kommer endnu bredere ud i Silkeborg”

Tid og sted:
1. februar 2022
kl. 9.00 – 12.00

i Unit Office Hub
Piano Lounge
Højbovej 1
Silkeborg

Pris:
Gratis og åbent for alle

Tilmelding:
Ikke nødvendigt, bare kom forbi 🙂

Cafeerne ligger fast hver anden tirsdag.

NB: Ingen café i uge 7
(15. februar 2022)
grundet vinterferie.

Spørgsmål – kontakt:

Tessa Salling
Tlf. 3049 5003
Skriv til mig

Tessa Salling
Tlf. 3049 5003
Skriv til mig

Caféerne gennemføres i tæt samarbejde med:

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Del på email
Del på facebook
Del på linkedin